Kuća za odmor

Za potpuni odmor iz snova nudimo Vam udobnost naše kuće uz koju se veže mir, opuštena atmosfera, miris čiste prirode uz arome autohtonih biljaka, gdje se miješa morski i planinski zrak, čiji spoj je lijek za vaše zdravlje.

Da odmor bude potpun u ponudi imamo mogućnost objedovanja u našem obiteljskom restoranu gdje spremamo bogat i raznovrstan doručak za početak dana, te večeru od autohtonih namirnica, netom ubranih iz "bakinog vrta" ili ponešto iz obližnjih OPG-ova. Gdje za Vaša nepca prehrana može biti i prilagođena radi zdravlja ili Vašeg načina života. Iz naše konobe možete se okrijepiti kapljicom domaćeg vina za potpun okus večeri.

restoran_gražani

Što nudimo našim gostima?

Zdravlje, relaksaciju, opuštanje uma, tijela, duha... nudimo kroz vodu u našem grijanom bazenu (zimi), uz razne hidromasaže. A možete se opustiti i u rukama stručnog terapeuta na nekoj od masaža po izboru.
Blizina mora od samo 5 km ne spriječava vas da uživate u njegovoj ljepoti koje nudi, kupanje u kristalno čistom moru, aktivno uživanje na raznim vodenim sportovima, duge šetnje plažama ili šetnicama koje se protežu i do 15km uz samo more.

Gdje su smještene Grižane?

Za goste avanturističkog i sportskog duha Vinodol nudi bezbrojne šetnice, jednakoju moram izdvojiti je relacija Crikvenica – Tribalj uz riječicu Dubračina, biciklističke staze, planinarenje, lov na divljač, robolov na obližnjem jezeru.

Prekrasne vidikovce gdje su cijeli Vinodol i Kvarner na dlanu, možete doživiti i izzraka ako poletite paraglajderom sa obližnjeg brda. Zelena dolina mira i opuštenog odmora između mora i planina, ukratko opisano "Korak od mora dva od sniga" vratit će Vas u svakodnevnicu kao bolju verziju
sebe! 

Kako su nastale Grižane i kako su živjeli stanovnici nekada, upoznajte kroz našutradicijsku baštinu Vinodola koja je bogata i zanimljiva proizašla iz načina života kroz stoljeća i povijesnih utjecaja. Ljubitelji povijesti i kulturne baštine sve to mogu naći u brojnim povijesnim zapisima koji se nalaze u crkvama, kapelicama,
samostanima, utvrdama gdje su naši stari ostavili traga.

Sve to i još mnogo zanimljivosti Grižana i Marušića možete doživiti i osjetiti posjetite li nas kroz cijelu Godinu.
© Copyright 2019 Designed by Marcella